2.izb. apartmán na predaj v EUROVEA TOWER

372 500,00 €
Maklér:Mgr. Štefan LIPTÁK
Typ:Predaj
Kategória:Byty
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Bratislava II
Obec:Bratislava-Ružinov
Ulica:Pribinova 
ID:1342

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj 2. izbový apartmán, ktorý sa nachádza v Bytovom dome na 10. nadzemnom podlaží - v mrakodrape 372 500 € TOWER, Pribinova ul. 38A, 38B Bratislava – mestská časť Ružinov, orientovaný smerom na sever. Celková rozloha bytu je 65,83 m², pričom 55,63 m² tvorí obytná plocha a 10,23 m² tvorí loggia.
Dispozičné riešenie apartmánu je príjemné a praktické. Pozostáva z predsiene – 5,9 m2 , obývacia izba – 20,3 m2, kuchyňa - 7,5 m2, spálňa – 16,1 m2, kúpeľňa s WC – 4,4 m2, technologická miestnosť  vyhradená pre pračku – 1,5 m2, loggia – 10,2 m2.  Predsieň je dostatočne priestranná na šatníkovú skriňu a iný úložný priestor. Veľkou výhodou je v kuchyni už zabudovaná kuchynská linka, ktorá ladí s interiérom a je navrhnutá dizajnovým štúdiom. Súčasťou vybavenia kuchynskej linky sú praktické detaily: - bezúchytové dvierka a zásuvky, len so zapustenou profiláciou čelnej dosky; - vysokokvalitné pánty s integrovaným tlmením dorazu dvierok; - zásuvky Antaro s plnovýsuvom, mechanizmom Blumotion a tlmením; - snímateľné sokle s tesniacim kaučukovým profilom a ľahko regulovateľné nožičky spodných skriniek; -  špeciálne spodné dosky korpusov pre skriňu na chladničku a pod drezom. Kuchyňa je spojená s veľkou obývacou izbou. Kúpeľňa má sprchový kút a toaletu. Vedľa kúpeľne sa nachádza samostatná technologická miestnosť vyhradená pre pračku aby nerušila estetiku apartmánu. Loggia je pozdĺž celého bytu s prístupom z oboch obytných miestností cez otváravé presklenené dvere. Loggia má betónovú dlažbu, ktorá je uložená na podkonštrukcií. Odvodnenie loggie je riešené vyspádovaním pod dlažbou do dažďového zvodu. Zábradlie je sklenené z číreho skla osadeného v ráme.

Interiér je v prevedení atmosfére – TOBACCO, ktoré boli vytvorené profesionálnym architektonickým štúdiom CADÉ a sú pridanou hodnotou.

Vykurovanie : termostat + termostatické hlavice - panelové radiátory + podlahové konvektory (kúpeľňa-závesný radiátor). V každej izbe je klimatizácia.

Vstupné dvere: Bezpečnostné protipožiarne 11-bodové dvere, trieda zabezpečenia 3, kovanie R1,madlo zo strany chodby.

Interierové dvere : Bezfalcové dverné krídlo, povrchová úprava UNI MAT 643, výplň z vyľahčenej drevotriesky, do obložkovej zárubne so skrytými 3D pántami a s magnetickým zámkom.

Kovanie interiérových dverí : Kruhové rozety, kľučka/kľučka, zámok BB, pre hygienické miestnosti – WC zámok.

Drevené parkety : Farba: dub morený TOBACCO, Drevená dyha 2 mm.

Obklad v kúpeľni: Materiál: rektifikovaný gres, Značka: IMOLA, Rozmer: 60 x 60 cm, Hrúbka: 1 cm

Dlažba drevodekor v kúpeľni : Materiál: rektifikovaný gres, Značka: ATLAS CONCORDE, Rozmer: 90 x 15 cm, Hrúbka: 0,9 cm.

Fasáda :  Celoplošná hliníková fasáda zasklená izolačným trojsklom..

K dispozícií sú 4 výťahy, z toho 1 evakuačno-zásobovací výťah.

Eurovea Tower sa nachádza v bratislavskom downtowne a ponúka Vám všetky výhody života v modernom centre mesta. Tower je priamo spojený s nákupným centrom Eurovea , ktoré Vám poskytne nespočetné množstvo obchodov, reštaurácii, kino, fitness centrum a potraviny bez toho , aby ste museli vyjsť na ulicu. Aj keď budete bývať v centre, v okolí je dostatok zelene, parkov a detských ihrísk. A najkrajšia možná promenáda popri Dunaju.

Cena apartmánu je 372.500 Eur vrátane DPH

K apartmánu je možné dokúpiť pivničnú kobku (3,64 m2) za 10.000 EUR a parkovacie státie v podzemnej garáži za 50.000 EUR, nie je podmienkou.

Vlastníkom je právnická osoba, platca DPH. Na nehnuteľnosť sa dá čerpať hypotéka a zapísať trvalý pobyt.

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti:

Číslo zákazky:1342 Vlastníctvo:firemné
Počet miestností:2 Počet kúpeľní:1
Počet kuchýň:1 Počet WC:1
Počet loggií:1 Úžitková plocha:66 m2
Vek objektu:2024 Podlaha:parkety
Steny:stierky Okná:hlinníkové
Kúpeľňa:sprchovací kút Kuchyňa:kuchynská linka, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka
Luxusný:áno Obchody v blízkosti:áno
Škola v blízkosti:áno Zastávka autobusu:áno
Kúrenie:centrálne Stav objektu:novostavba
Typ objektu:železobetónová Poschodie:10 / 45
Výťah:áno Príslušenstvo:klimatizácia
Bezpečnosť:bezpečnostné dvere, strážna služba
Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku.

Záujemca vyplňujúci formulár „požiadavka” či „ponuka” na internetových stránkach www.avareal.sk (ďalej len “Formulár”) obchodnej spoločnosti AVAREAL s.r.o. , IČO: 45618178 (ďalej len ako „Správca”), ako fyzická osoba (ďalej len ako „Záujemca”) v súlade so zákonom č. 428/2002 Z.z., o ochrane osobných údajov a o zmene niektorých zákonov, v platnom znení (ďalej len ako „Zákon”), súhlas k tomu, aby Správca spracovával vo svojej databázy osobné údaje, ktoré mu záujemca poskytne vo vyplnenom Formulári, t.j. meno, priezvisko, telefónne číslo, emailová adresa.

Všetky zhora uvedené osobné údaje budú Správcom spracovávané automatizovane i manuálne prostredníctvom pracovníkov Správcu.

Osobné údaje, ktoré Správcovi záujemca poskytol vyplnením Formulára, budú Správcom spracovávané k nasledujúcim účelom: - prípadné oslovenie záujemcu zo strany Správcu s konkrétnou ponukou reflektujúc na požiadavky stanovené záujemcom vo Formulári či s ponukou zmluvnej spolupráce za účelom dosiahnutia záujemcom požadovaného cieľa stanoveného vo Formulári.

Správca je oprávnený odovzdať osobné údaje podľa tohto súhlasu svojim zmluvným zmocnencom či partnerom, za účelom naplnení zhora uvedeného účelu. Záujemca berie na vedomie, že má právo na opravu Správcovi poskytnutých osobných údajov. Poučenie podľa Zákona: Správca týmto v súlade so Zákonom informuje záujemcu, že osobné údaje budú spracovávané v rozsahu, ktoré záujemca uviedol vo Formulári a ďalej tiež v rozsahu tohto súhlasu so spracovaním údajov.

Správca tiež upozorňuje záujemca, že poskytnutí osobných údajov je úplne dobrovoľné a ďalej, že záujemca má právo za podmienok stanovených Zákone požiadať Správcu o informáciu o spracovaných osobných údajov, a ďalej že záujemca má ďalšie práva stanovené v Zákone. Záujemca je najmä oprávnený kedykoľvek súhlas so spracovávaním osobných údajov odvolať. Poučenie som prečítal a beriem na vedomie.

Poučenie som prečítal a beriem na vedomie (zaškrtnúť)
makler
Maklér: Mgr. Štefan LIPTÁK
Funkcia: realitný maklér
Telefón: 0915720839
E-mail: liptak-ZVNC-avareal.sk
Slovenská realitná akadémia
reklama