Predaj bytu 76,54 m2, Malacky

140 000,00 €
Maklér:Mgr. Štefan LIPTÁK
Typ:Predaj
Kategória:Byty
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Malacky
Obec:Malacky
ID:S12-0022

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj troj izbový byt o výmere 76,54 m2 a nachádza na 7. nadzemnom podlaží bytového domu z deviatich. Byt tvoria tri izby, kuchyňa, kúpeľňa, WC, chodba a loggia, ktorá sa do podlahovej plochy nezarátava. Byt je napojený na verejný rozvod vody, kanalizácie, elektriny a plynu. K bytu patrí pivničná kobka na prízemí, ktorá má hladké drevené dvere a murované steny.  Celková podlahová plocha: 76,54m2 Plocha pivnice: 3m2 Plocha balkónu: 3m2 Podlaha: PVC linoleum Občianska vybavenosť Škola, Škôlka, Zdravotnícke zariadenie, Pošta, Supermarket, Kompletná sieť obchodov a služieb Doprava: Vlak, Diaľnica, Cesta , MHD, Autobus Parkovanie: parkovanie pri objekte, parkovisko Kábelové rozvody: Kábelová televízia, Ostatné káblové rozvody Plyn: plynová prípojka Voda: rozvod studenej a teplej vody Kúrenie: Ústredné - diaľkové Vybavenie: sporák, kuchyn. linka, výťah Príslušenstvo bytu: pivnica, balkón

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti:

Číslo zákazky:S12-0022 Vlastníctvo:osobné
Počet miestností:3 Počet kúpeľní:1
Počet kuchýň:1 Počet WC:1
Počet balkónov:1 Úžitková plocha:76 m2
Podlaha:plávajúca Steny:omietky
Okná:drevené Kuchyňa:kuchynská linka, sporák
Kúrenie:centrálne Stav objektu:čiastočná rekonštrukcia
Typ objektu:panelová Poschodie:7 / 9
Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku.

Záujemca vyplňujúci formulár „požiadavka” či „ponuka” na internetových stránkach www.avareal.sk (ďalej len “Formulár”) obchodnej spoločnosti AVAREAL s.r.o. , IČO: 45618178 (ďalej len ako „Správca”), ako fyzická osoba (ďalej len ako „Záujemca”) v súlade so zákonom č. 428/2002 Z.z., o ochrane osobných údajov a o zmene niektorých zákonov, v platnom znení (ďalej len ako „Zákon”), súhlas k tomu, aby Správca spracovával vo svojej databázy osobné údaje, ktoré mu záujemca poskytne vo vyplnenom Formulári, t.j. meno, priezvisko, telefónne číslo, emailová adresa.

Všetky zhora uvedené osobné údaje budú Správcom spracovávané automatizovane i manuálne prostredníctvom pracovníkov Správcu.

Osobné údaje, ktoré Správcovi záujemca poskytol vyplnením Formulára, budú Správcom spracovávané k nasledujúcim účelom: - prípadné oslovenie záujemcu zo strany Správcu s konkrétnou ponukou reflektujúc na požiadavky stanovené záujemcom vo Formulári či s ponukou zmluvnej spolupráce za účelom dosiahnutia záujemcom požadovaného cieľa stanoveného vo Formulári.

Správca je oprávnený odovzdať osobné údaje podľa tohto súhlasu svojim zmluvným zmocnencom či partnerom, za účelom naplnení zhora uvedeného účelu. Záujemca berie na vedomie, že má právo na opravu Správcovi poskytnutých osobných údajov. Poučenie podľa Zákona: Správca týmto v súlade so Zákonom informuje záujemcu, že osobné údaje budú spracovávané v rozsahu, ktoré záujemca uviedol vo Formulári a ďalej tiež v rozsahu tohto súhlasu so spracovaním údajov.

Správca tiež upozorňuje záujemca, že poskytnutí osobných údajov je úplne dobrovoľné a ďalej, že záujemca má právo za podmienok stanovených Zákone požiadať Správcu o informáciu o spracovaných osobných údajov, a ďalej že záujemca má ďalšie práva stanovené v Zákone. Záujemca je najmä oprávnený kedykoľvek súhlas so spracovávaním osobných údajov odvolať. Poučenie som prečítal a beriem na vedomie.

Poučenie som prečítal a beriem na vedomie (zaškrtnúť)
makler
Maklér: Mgr. Štefan LIPTÁK
Funkcia: realitný maklér
Telefón: 0915720839
E-mail: liptak-ZVNC-avareal.sk
Slovenská realitná akadémia
reklama