Prenájom 3. izbového bytu, Bratislava IV

700,00 €/mesiac
Maklér:Mgr. Štefan LIPTÁK
Typ:Prenájom
Kategória:Byty
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Bratislava IV
Obec:Bratislava-Karlova Ves
Ulica:Jamnického 
ID:1260

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na prenájom slnečný 3-izbový byt v zateplenom dome, ktorý je po kompletnej rekonštrukcii v časti Karlova Ves – Dlhé Diely. Byt sa nachádza na 6/12 p. s dvoma výťahmi v dome.  Plocha bytu je 82m2 + loggia 3m2. Všetky izby sú nepriechodné, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, 2 hala, zasklenený balkón. Kuchynská linka vrátane umývačky riadu, chladničky, sporák. Byt má plastové okná, drevené podlahy - parkety, dlažba. Je čiastočne zariadený, v prípade nutnej potreby budú dodané aj iné súčasti zariadenia. Byt sa nachádza v príjemnej tichej lokalite časti Bratislava IV, Karlova Ves s dobrou dostupnosťou do ktorejkoľvek časti mesta, resp. na dialničný obchvat a tunel Sitiny. Má výbornú občiansku vybavenosť - v tesnej blízkosti sú obchody, BILLA, TERNO, TESCO,  detské ihriská, kompletné služby v okolí, banky, zástavka MHD, lekárne, pošta, škola, škôlka. Vo vzdialenosti 10 min. pešo vstup do lesa Devínska Kobyla – chránená oblasť. Bonusom bytu je nádherný výhľad na Rakúsko a Dunajské lužné lesy.
Vhodný na dlhodobý prenájom. Cena nájmu 700 Euro + energie podľa aktuálnej spotreby + 1x depozit .




Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti:

Číslo zákazky:1260 Vlastníctvo:osobné
Počet miestností:3 Počet kúpeľní:1
Počet kuchýň:1 Počet WC:1
Počet balkónov:1 Úžitková plocha:82 m2
Podlaha:parkety, dlažba Steny:stierky
Okná:plastové Kúpeľňa:klasická vaňa
Oddelené WC:áno Kuchyňa:kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička
Slnečný:áno Pekný výhľad:áno
Tiché prostredie:áno Obchody v blízkosti:áno
Škola v blízkosti:áno Zastávka autobusu:áno
Kúrenie:centrálne Stav objektu:kompletná rekonštrukcia
Typ objektu:panelová Poschodie:6 / 12
Výťah:áno Bezpečnosť:bezpečnostné dvere
Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku.

Záujemca vyplňujúci formulár „požiadavka” či „ponuka” na internetových stránkach www.avareal.sk (ďalej len “Formulár”) obchodnej spoločnosti AVAREAL s.r.o. , IČO: 45618178 (ďalej len ako „Správca”), ako fyzická osoba (ďalej len ako „Záujemca”) v súlade so zákonom č. 428/2002 Z.z., o ochrane osobných údajov a o zmene niektorých zákonov, v platnom znení (ďalej len ako „Zákon”), súhlas k tomu, aby Správca spracovával vo svojej databázy osobné údaje, ktoré mu záujemca poskytne vo vyplnenom Formulári, t.j. meno, priezvisko, telefónne číslo, emailová adresa.

Všetky zhora uvedené osobné údaje budú Správcom spracovávané automatizovane i manuálne prostredníctvom pracovníkov Správcu.

Osobné údaje, ktoré Správcovi záujemca poskytol vyplnením Formulára, budú Správcom spracovávané k nasledujúcim účelom: - prípadné oslovenie záujemcu zo strany Správcu s konkrétnou ponukou reflektujúc na požiadavky stanovené záujemcom vo Formulári či s ponukou zmluvnej spolupráce za účelom dosiahnutia záujemcom požadovaného cieľa stanoveného vo Formulári.

Správca je oprávnený odovzdať osobné údaje podľa tohto súhlasu svojim zmluvným zmocnencom či partnerom, za účelom naplnení zhora uvedeného účelu. Záujemca berie na vedomie, že má právo na opravu Správcovi poskytnutých osobných údajov. Poučenie podľa Zákona: Správca týmto v súlade so Zákonom informuje záujemcu, že osobné údaje budú spracovávané v rozsahu, ktoré záujemca uviedol vo Formulári a ďalej tiež v rozsahu tohto súhlasu so spracovaním údajov.

Správca tiež upozorňuje záujemca, že poskytnutí osobných údajov je úplne dobrovoľné a ďalej, že záujemca má právo za podmienok stanovených Zákone požiadať Správcu o informáciu o spracovaných osobných údajov, a ďalej že záujemca má ďalšie práva stanovené v Zákone. Záujemca je najmä oprávnený kedykoľvek súhlas so spracovávaním osobných údajov odvolať. Poučenie som prečítal a beriem na vedomie.

Poučenie som prečítal a beriem na vedomie (zaškrtnúť)
makler
Maklér: Mgr. Štefan LIPTÁK
Funkcia: realitný maklér
Telefón: 0915720839
E-mail: liptak-ZVNC-avareal.sk
Slovenská realitná akadémia
reklama