PRENAJATÉ 2.izbový byt v BA - Kramáre

700,00 €/mesiac
Maklér:Mgr. Štefan LIPTÁK
Typ:Prenájom
Kategória:Byty
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Bratislava III
Obec:Bratislava-Nové Mesto
Ulica:Vlárska 
ID:1325

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PRENAJATÉ     nový 2. izbový byt s výmerou 68 m2 v Bratislave III, Nové Mesto - Kramáre, v novostavbe z roku 2020, ktorý je v osobnom vlastníctve. Nachádza sa na 3. poschodí z 5. Byt má vstupnú chodbu so vstupom do obývačky s kuchyňou. Kuchynská linka - luxusná vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi – umývačka riadu, elektrická rúra na pečenie, sklokeramická elektrická varná doska, digestor, mikrovlnná rúra, samostatne stojacia chladnička a stôl so stoličkami. V obývacej izbe sa nachádza sedačka s konferenčnými stolíkmi, skrinky. Z obývacej izby je vstup na veľký balkón 5 m2 s krásnym výhľadom na prírodu so zeleňou a  les. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a štvordverovou šatníkovou skriňou s bohatým úložným priestorom. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, pračka, rebríkový radiátor a podlahové vykurovanie. WC s umývadielkom je samostatné. V bytovom dome je osobný výťah pre 6 osôb. K bytu prislúcha pivničná kobka 2 m2 a vyhradené kryté vonkajšie parkovacie miesto 17 m2. V byte nie je možné fajčiť, držať alebo chovať akékoľvek domáce, alebo exotické zvieratá.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite hneď pri lese. MHD 2 min od bytového domu. Poloha BJ zabezpečuje výbornú dostupnosť do centra a do prírody (Kamzík, Železná studnička, Koliba, Horský park) a na diaľnicu. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú potraviny Tesco, školy, škôlky, tri nemocnice, poliklinika, lekáreň, WESTEND Business Park.

Vlastnosti ponúkanej nehnuteľnosti:

Číslo zákazky:1325 Vlastníctvo:osobné
Počet miestností:2 Počet kúpeľní:1
Počet kuchýň:1 Počet WC:1
Počet balkónov:1 Úžitková plocha:68 m2
Vek objektu:2020 Podlaha:plávajúca, dlažba
Steny:omietky Okná:plastové
Kúpeľňa:klasická vaňa Oddelené WC:áno
Kuchyňa:kuchynská linka, sporák, chladnička, mikrovlnka Slnečný:áno
Tiché prostredie:áno Obchody v blízkosti:áno
Škola v blízkosti:áno Nemocnica v blízkosti:áno
Zastávka autobusu:áno Kúrenie:centrálne, podlahové
Stav objektu:novostavba Typ objektu:zmiešaná
Poschodie:3 / 5 Výťah:áno
Bezpečnosť:bezpečnostné dvere
Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku.

Záujemca vyplňujúci formulár „požiadavka” či „ponuka” na internetových stránkach www.avareal.sk (ďalej len “Formulár”) obchodnej spoločnosti AVAREAL s.r.o. , IČO: 45618178 (ďalej len ako „Správca”), ako fyzická osoba (ďalej len ako „Záujemca”) v súlade so zákonom č. 428/2002 Z.z., o ochrane osobných údajov a o zmene niektorých zákonov, v platnom znení (ďalej len ako „Zákon”), súhlas k tomu, aby Správca spracovával vo svojej databázy osobné údaje, ktoré mu záujemca poskytne vo vyplnenom Formulári, t.j. meno, priezvisko, telefónne číslo, emailová adresa.

Všetky zhora uvedené osobné údaje budú Správcom spracovávané automatizovane i manuálne prostredníctvom pracovníkov Správcu.

Osobné údaje, ktoré Správcovi záujemca poskytol vyplnením Formulára, budú Správcom spracovávané k nasledujúcim účelom: - prípadné oslovenie záujemcu zo strany Správcu s konkrétnou ponukou reflektujúc na požiadavky stanovené záujemcom vo Formulári či s ponukou zmluvnej spolupráce za účelom dosiahnutia záujemcom požadovaného cieľa stanoveného vo Formulári.

Správca je oprávnený odovzdať osobné údaje podľa tohto súhlasu svojim zmluvným zmocnencom či partnerom, za účelom naplnení zhora uvedeného účelu. Záujemca berie na vedomie, že má právo na opravu Správcovi poskytnutých osobných údajov. Poučenie podľa Zákona: Správca týmto v súlade so Zákonom informuje záujemcu, že osobné údaje budú spracovávané v rozsahu, ktoré záujemca uviedol vo Formulári a ďalej tiež v rozsahu tohto súhlasu so spracovaním údajov.

Správca tiež upozorňuje záujemca, že poskytnutí osobných údajov je úplne dobrovoľné a ďalej, že záujemca má právo za podmienok stanovených Zákone požiadať Správcu o informáciu o spracovaných osobných údajov, a ďalej že záujemca má ďalšie práva stanovené v Zákone. Záujemca je najmä oprávnený kedykoľvek súhlas so spracovávaním osobných údajov odvolať. Poučenie som prečítal a beriem na vedomie.

Poučenie som prečítal a beriem na vedomie (zaškrtnúť)
makler
Maklér: Mgr. Štefan LIPTÁK
Funkcia: realitný maklér
Telefón: 0915720839
E-mail: liptak-ZVNC-avareal.sk
Slovenská realitná akadémia
reklama